СЪВРЕМЕННИ ДРЕХИ С БЪЛГАРСКА ШЕВИЦА
ПРОДУКТ №: 8

Колекцията на СтилЪ и KUGOart нараства съсем бързо с идеите за модерни елегантни или ежедневни дрехи с българска шевица, за всекидневни или официални поводи. Семейство Калоянови ни поръчаха бродерията на ризи за цялото  семейството техни близки приятели, живеещи в Сан Диего. Предоставени ни бяха ризите върху които бродирахме шевици, като върху ризата на тате и момчето присъстват шевици подходящи за бродерия на мъжки ризи, а при мама и сестричката Софийска шевица, която съдържа елемент от мъжката. Така направихме семейна шевица върху дрехите на четиричленното семейство и се получи изключително красиво. 

Нашите бродерии върху дрехи могат да се носят в ежедневието, да се носят с дънки, в спортно елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ - Традиция и стилЪ в шевици!

СтилЪ иможе да вдихнат нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ  – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.