За СТИЛЪ

Здравейте,

Казвам се Горанка Кирова.

 

В моите 46 години житейски опит съм преминала през различки кариерни и образователни етапи. Инженер съм по образование, възпитаник на Технически университет - София, имам магистърска степен по маркетинг и реклама, имам и образование Счетоводство и контрол, излизайки от образователната система на Търговско-банковата гимназия в София. Не съм сменяла често професионални ми поприща, но за 26години  трудов стаж преминах през различни йерархични нива и най-накрая мога да заявя, че открих себе си. Аз обичам да радвам хората с това което правя, да им създавам добро настроени и усмивки. Преди малко повече от 6 години създадох ателието на KUGOart и първото нещо с което излязох на пазара беше национални кукли с шевици, а след това с играчките. Постепенно марката на KUGOart се разрастна и след 4тата година да отделим артикушевиците навлязаха много в ежедневието на българина, а ние започнахме да правим много от нашите традиционни артикули с бродирана българска шевица. Решихме лите ни с шевици в нова търговска марка и така се появи СтилЪ. Още когато правихме първите крачки с шевиците, млад моден дизайнер имаше нужда от нашата подкрепа и ние повярвахме в него, помогнахме му да се изработят дрехи с бродирана българска шевица  и той спечели конкурса с търговската марка СтилЪ. След година замина за чужбина и ни подари марката с пожеланието да я развиваме и да върнем българските традиции пречупени през съвременното ни ежедневие и да ги вкараме в ежедневието ни и да се гордеем с това.  Към момента можем да кажем, че артикулите с шевици в нашето ателие завладяха 70 % от продуктите ни и този сайт, се създаде, за да покажем какви красиви съвременни артикули могат да бъдат изцяло с бъргарско настроение, дух, бит и култура.Ще се радвам да откриете тук, на нашата страница, Вашият подарък за хората, които обичате или аксесоар или артикул за Вашият празник. А, ако не го откриете,  но имате представа какво искате, СтилЪ е насреща. Ние ще реализираме това което искате.

 

Обичаме да приемам предизвикателството да създам за Вас това което Вие искате или си го представяте.

Нашето ателие ще Ви предложи много интересни и красиви платове, които закупуваме лично при пътешествията си из света. Няма точка от нашите дестинации, от където да не сме се прибрали с парченца плат, от които да създадем за Вас прекрасни кукли, играчки или сувенири.

При нас няма да намерите серийно прозиводство. Всеки наш продукт  е уникален сам за себе си и не може да бъде повторен.

Всяка артикул се изработва за контретен повод и човек - изцяло по Ваша идея, вкус и предпочитание.

 

Когато Вие сте доволни, аз и екипа на СтилЪ изпитвамe неописуемо удовлетворение!

 

Като дизайнер и основател на двете ни търговски марки, аз съм член на Регионална Занаятчийска камара  гр. Плевен от 2015г. Притежавам майсторско свидетелство в занаята Национални кукли и притежавам 2 сертификата издадени въз основа на Закона за занаятите и упражняваните професии.

Редовно участваме самостоятелно като автор и екипно като ателие във фестивали на Занаятите в България и в чужбина, участваме в изложби организирани от Камара на Занаятите и в много фестивали и базари за handmade.

 

Приятели, очаквам Ви на info@style-bg.com, за да ми споделите мнение и оценка или ако искате да се свържете с мен, за да обсъдим вашето желание за подарък.

 

Горанка - Гори

 

 

Експресна поръчка за София!

Може да заявите вашата поръчка директно на нашият телефон. +359 887 998 997