КУКЛИТЕ АРИЕН И МЕЛИАН
ПРОДУКТ №: 745

Специално за две малки момиченца, ушихме тези страхотни, цветни, кукли, с български шевици, които кръстихме на тях.   Клиентите пожелаха куклите да се различават по цвят, както и да имат различен цвят на косите и различни прически. Ариен и Мелиан са родени в Испания и с куклите им, чрез шевиците, пренесохме частица от родните традиции на много километри, далеч от България. Изготвихме проект, с който показахме на клиентите финалната визия на играчките, които ни поръчаха, а те го одобриха. Последва изпълнение на поръчката. Направихме куклите и ги изпратихме към тях, за да ги подарят на децата.  Всяка кукла в ателието ни се изработва с много любов и е уникална - единствена. Ние не можем да повторим и да изработим две напълно еднакви кукли. Практиката ни е да предоставяме на клиентите ни алтернативни вариант за изработка на желания от тях продукт .

След изработката всяка кукла е грижливо опакована и поставена в картонена кутия, за да стигне готова за подарък на момиченцата.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart, са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и весели животинки забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност за изработка на играчки. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

СтилЪ & KUGOart  , Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

СтилЪ & KUGOart  – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.