ГОТВАРСКИ ПРЕСТИЛКИ С ШЕВИЦИ
ПРОДУКТ №: 633

Невероятно стилен подарък с българси бродирани шевици ще получат две дами в Германия. Получихме поръчка за изработката на готварски престилки с троянската шевица. Обсъдихме къде и как си представя клиента бродерията и след уточнение в размерите изработихме поръчката.   Убедени сме, че подаръка ще се хареса много на дамите които ще ги получат и ще готват с още по- голямо удоволствие за близки и приятели.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за комплект за готвене за Ваш близък или любим човек, за Вашето момиченце / момченце или за подарък на възрастен.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).
Ние от СтилЪ и KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за прощъпулник и допълнителни аксесоари за тържеството с бродирани български шевици.

СтилЪ изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

 

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.