СЕМЕЙНИЯТ КОМПЛЕКТ ЗА АНИ
ПРОДУКТ №: 600

 

За младото семейство на Ани, нейната майка Веси ни поръча да изработим 2 комплекта за  двете и дъщери Ани и Милена и за техните половинки - ризи за мъжете и жените с бродирани шевици. Веси дойде в ателието с Милена и тя избра мотивите за сестра си Ани в червената гама, които да бродираме върху дрехите, които ние също да ушием.  Взехме  мерки на всички  и ги разделихме по семейства  мотивите. Милена избра за сестра си Ани цветовете в червено, жълто и зелено да се бродират Пернишки мотиви е на мъжката и на дамската риза и пристъпихме към изпълнение на задачата  В нашето ателие създаваме дрехи от парче плат до видния краен красив резултат, а може да приемем и готови рокли и ризи, само за бродерия, но е трудно да се бродира готова дреха, където си я представя клиента. Трудно можем да кажем по телефон или със снимки дали може да се получи, а само когато я видим на живо и заедно с клиента коментираме възможносттите за бродерия.
В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тениска и да я възродим с българска шевица. 

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри).

СтилЪ и KUGOart, ателието, което мисли креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

 

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.