АНОРАК С БРОДИРАНА СОФИЙСКА ШЕВИЦА
ПРОДУКТ №: 393

След наше лично пердизвикателство е да си направим анурак с бродирани шевици,  ние бяхме потърсени за изработката на същия анурак, но с шевици, които бяхме направили за изписването на бебе Калина. Щастливата баба пожела да дооборудва компекта за бебка, да може и мама да е в топъл анурак в спортно олегатен стил за изписванет она бебчето от родилното. Заехме се ведната със задачата и първо бродирахме, а после ушихме анурака. Резултата е невероятен, стилен и красив анурак с бродирани шевици, създаден специално за контретен повод и контретен човек и вярваме,  че  всекидокоснал се до нашите продукти създадени за него, ще има невероятна емоция от заряда на българската шевица и с удоволствие ще си носи дрехата създадена за него или за подарък.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тениска и да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ и KUGOart, ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.