АНОРАК С БРОДИРАНИ ШЕВИЦИ
ПРОДУКТ №: 391

Наше лично пердизвикетлство е да си направим анурак с бродиран ишевици, но да не ползваме готиви суитчери или анураци, а да е ушит от нашето ателие. Имахме идея да бъде анурак в светли цветове, за да изпъква шевицата и много искахме да е с шевици по качулката. Избрахме си сами шевицата която много често ни се поръчва по различни поводи и си направихме бродерията на съставните компоненти, а след това го ушихме. Аз като създател на марките КUGO и СтилЪ бях развълнувана като клиент какво ще се получи и щом бе готов го грабнах и тръгнах на път да се снимам в автентични места, където ще ме заредят допълнителна енергия от българските мотиви.
Вярваме, че  всеки докоснал се до нашите продукти създадени за него, ще има невероятна емоция от заряда на българската шевица и с удоволствие ще си носи дрехата създадена за него или за подарък.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тениска и да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ и KUGOart, ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.