ПОДАРЪКЪТ ЗА АДРИЯН
ПРОДУКТ №: 777

За бебешката погача на бебе Адриян ни поръчаха да направим персонализиран подарък, който да има сантиментална стойност, да е оригинален и да може да се използва за декорация на детска стая. Пожелаха да включим бродерия на традиционна българска шевица. Използвахме красива рамка, след което вътре поставихме  памперс, който персонализирахме с бродерия и текст. Върху памперса надписахме името на малкото съкровище - Адриян, а отдолу добавихме датата, часът на неговото раждане, както и теглото и ръстът му. В рамката поставихме и светлосини чорапки, както и бебешка залъгалка, на която също добавихме шевица. Получи се уникален подарък. Тази страхотна рамка ще остане спомен за цял живот на семейството на момченцето и ще бъде прекрасна украса, която ще носи мили и красиви спомени.

Искате да направите оригинален подарък за новородено или подарък за бебешка погача, значи Вие сте на правилното място - нашият сайт. Изработваме бебешки визитки с бродерия върху памперс, с бродирана картинка по Ваше желание и с  данните на бебчето от раждането Всичко това красиво подредено в дървена рамка, заедно с биберон и чорапчета. Това е един прекрасен подарък за спомен, както и красив аранжимент за ритуала бебешка погача. Може да допълним подаръка Ви с кърпа, персонализирана с бродирано име и дизайн по ваш избор, както и с красива и стилна книга за пожелания със същия мотив.
В нашето ателие може да направим дизайн по Ваша идея.


Дървената рамка е с размер 25/25см.
Размер на книга за пожелания - 18/21см.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

В нашето ателие можем да Ви предложим и реализираме оригиналната идея да подарите, усмихнато облаче, памперс - бебешка визитка - данните на бебчо: името, дата на раждане, деня, часа, тегло и ръст и поднесено в комбинация с панделка и биберон или някоя друга бебешка залъгалка, бебешко чорапче и опаковано официално, красиво и стилно  в рамка.

Ателието на KUGOart винаги е готово да Ви изслуша, ако имате идея и Ваша представа какво бихте искали да подарите, а ние да опитаме да го реализираме и да поднесете най-красивия и оригинален подарък на Вашите близки.

СтилЪ и KUGOart са на разположение да израбят за Вас уникални продукти, съобразени изцяло с Вашите желания.

СтилЪ и KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.