КУКЛАТА НА АЛИС
ПРОДУКТ №: 763

Специално за малката Алис ушихме тази страхотна кукла с български шевици, които кръстихме на нея.  Клиентката ни пожела куклата да бъде облечена в бяло и освен шевицата, да добавим и акцент с червен и златист цвят на полата, както и да я нагиздим с аксесоар за коса, който Алис също да може да носи. Изготвихме проект, с който показахме на клиентката финалната визия на играчката, които ни поръча, а тя го одобри. Последва изпълнение на поръчката. Направихме куклата, опаковахме я  и я изпратихме към нея, за да бъде подарена на Алис  Всяка кукла в ателието ни се изработва с много любов и е уникална - единствена. Ние не можем да повторим и да изработим две напълно еднакви кукли. Практиката ни е да предоставяме на клиентите ни алтернативни вариант за изработка на желания от тях продукт .

След изработката всяка кукла е грижливо опакована и поставена в картонена кутия, за да стигне готова за подарък на момиченцата.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart, са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и весели животинки забавни и закачливи принтове от 100% памучни материали, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност за изработка на играчки. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

СтилЪ & KUGOart  , Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

СтилЪ & KUGOart  – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

 

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.