КРАСИВИ СЕМЕЙНИ ТЕНИСКИ
ПРОДУКТ №: 578

За семейното  тържество получихме поръчка за изработка на тениски за цяло семейство с един мотив и папионка за ризката на малкия със същата шевица. Желанието на клиента бе тениските да са с якичка и шевицата да е бродирана от страната на сърцето. Подготвихме шевицата кат опроект и след одобрение изработихме семейния комплект. Обичаме дрехите върху които бродираме шевиците да стоят елегатнто и да могат да се носят в ежедневни и спортно елегантни свободни дрехи. Резултата е виден, много красиви семейни тениски с настроение и български дух, защото са бродирани с  пекрасна българска шевица.

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия KUGOart & СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от KUGOart & СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 

KUGOart & СтилЪ може да опита да даде нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.