ПОДАРЪКА ЗА БЕБЕ ВИХРЕН
ПРОДУКТ №: 574

Искате да направите оригилен подарък за новородено или подарък за бебеша погача, значи Вие сте на правилното място - нашият сайт. Изработихме бебешки визитки с бродерия на данните на бебчето върху памперс с бродирана картинка , шевица  - изцяо по Ваш избор. За бебе Вихрен бродирахме по желание на клиента шевицата Елбетица за здраве, щастие, хармония и дълголетие  с  данните на бебчето от раждането, бродирани сърца с именат ана мама и тате и красиво подредени в картина заедно с биберон и чорапчета, остава прекрасен за спомен, както и красив аранжимент за ритуала бебешка погача.
В нашето ателие може да направим дизайн и по Ваша идея.


Дървената рамка е с размер 25/25см.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

В нашето ателие можем да Ви предложим и реализираме оригиналната идея да подарите, усмихнато облаче, памперс - бебешка визитка - данните на бебчо: името, дата на раждане, деня, часа, тегло и ръст и поднесено в комбинация с панделка и биберон или някоя друга бебешка залъгалка, бебешко чорапче и опаковано официално, красиво и стилно  в рамка.

Ателиато на KUGOart винаги е готово да Ви изслуша, ако имате идея и Ваша представа какво бихте искали да подарите, а ние да опитаме да го реализираме и да поднесете най-красивия и оригинален подарък на Вашите близки.

KUGOart е на разположение да изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

 

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.