РОЛЯ С ШЕВИЦИ ЕЛИ
ПРОДУКТ №: 382

За рожден ден на млада дама, нейни близки пожелаха да изработим рокля с шевица за нейният празник, но да се зарази като изненада и да е подарък, който да се поднесе, но без да има проба на роклята, за дае изненада за роженничката. Предложихме такъв материал за изработката на роклята, който да стои добре и в случай че роклята е лека по- голяма. Предложиме шевицата от която да изработим комплекта рокля и болеро, кат она роклята бродирахме шевицата в цялото продължение на предницата, а на болерото само на ръкавите, за да се даде основен акцент на роклята.  Роклята е ушита от нас и по наша идея съгласувана с клиентите ни. Получи се невероятно красива рокля за рожденничката и се надяваме а тя остана доволна и много щастлива, че има такъв  комплект изработен от нас специално за нея.
Вярваме, че има невероятна емоция за рожденният си ден и сме убедени, че ще бъде много красива и лъчезарна в нашата рокля и с удоволствие ще я носи ни на други празници и поводи.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тениска и да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ и KUGOart, ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.