СЕМЕЙНИ ТЕНИСКИ С ШЕВИЦАТА СЛЪНЦЕ
ПРОДУКТ №: 351

За двоен празник - рожден ден на младо семейство от София, с нас се свърза дългогодишната ни клиентка Ели и помоли да изработим тениски и за дватама с шевицата Слънце, за да им ги подъри. ЕЛи е избрала тази шевица още от преди година за тяхното семйство и за всеки празник им подарява по един артикул с нея. Подбрахме точните размери и ги бродирахме с желаната шевица. Нашият стил да бродираме шевиците по вертикала е познат на клиентие ни отдавна и по това ни разпознават, но си имам е иклиенти, които държат на свой стил и виждан еза бродария и ние се съобразяваме изцяло с тях. Обичаме дрехите върху които бродираме шевиците да стоят елегатнто и да могат да се носят в ежедневни и спортно елегантни свободни дрехи. Резултата е виден, много красива и излъчваща настроение и български дух тениски с бродирани български шевици.
В българските символи и кодирани знаци е  преплетена мистиката на Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия KUGOart & СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от KUGOart & СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 

KUGOart & СтилЪ може да опита да даде нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.