ШЕВИЦИ ЗА ПРАЗНИКА НА КАРИНА
ПРОДУКТ №: 136

По поръчка на Ивелина от Варна, за техния прекрасен първи рожден ден на детенцето им Карина, тя пожела цялото семейство да бъдат облечени в един стил с дрехи с бродирани шевици. Изработихме локличката за Кари, а за мама, тате, кака и бате бродирахме техни изпратени дрехи към нас. Получи се уникалене резултат, а още повече гокато видяхем снимикет им, ни се изпълниха очите с ръдостни сълзи.  Благодарим на всички ни за доверието, за желанието да продължат да поддържат традициите ни, да тачат и почитат нащите символи, както направи цялото семейство на Ивелина.

В ателието на СтилЪ няма ден в който да не изработваме бродерия върху дрехи на клиенти с желаната шевица. Интереса към нашите идеите за съвременни ризи с по- модерен нюанс  неимоверно нараства, заради смелото ни съчетание на българска шевица в дрехите за ежедневни и официални поводи. Получи се много касива и стилна съвременна риза с препратка към българското, стилното и красивото.

Нашите бродерии могат да се носят в ежедневието, да се носят с дънки, в елегантен или спортно елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

СтилЪ, марката която създава и съчетава стил и традиция в шевици.

СтилЪ – ателието, което мисли креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

 

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата дреха,да я възродим с българска шевица и да и дадем нов облик.

СтилЪ, марката която създава и съчетава стил и традиция в шевици.

 

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.