ОФИЦИАЛНА РОКЛЯ С ШЕВИЦА КАНАТИЦА
ПРОДУКТ №: 12

Колекцията на СтилЪ нараства и се възприема от клиентите ни с идеите  за съвременни дрехи с по- модерен нюанс, съчетан смело с българска шевица, за ежедневни и официални поводи. За сватбата на свои близки Пламена от Стара Загора ни възможи отговорната задача да бродираме върху тъмно синята риза на нейната половинка шевицата канатица, папионка към ризата, както и да помислим за изработката на колан за нейната рокля. Обсъдихме детайлно всички елементи по бродерията, дори и на място тя дойде в ателието и ни донесе от плата от която е ушит роклята, за да направим колан от същия цвят и материя с шевицата канатица За роклята категорично избрахме колана да бъде елемента който ще се изработи изцяло с бродирана шевица. Тя ни предостави от ателието ушило роклята плат достатъчен да бродираме колана. Ушихме го по размера на роклята. Подредихме всичко в семпла картонена подаръчна кутия и така всичко придоби изключително стилен вид, дори и кутията да е най обикновена с натуралния цвят от който се изработва.

Вярваме, че Пламена и нейната половинка ще бъдат невероятна двойка облечени с много вкус и стил и ще привлекат внимание на всичко гости на мероприятието.

Нашите бродерии могат да се носят в ежедневието, да се носят с дънки, в елегантен или спортно елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ - Традиция и стилЪ в шевици!

СтилЪ иможе да вдъхне нов и различен дух и настроение на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ - ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.