ОФИЦИАЛНА РИЗА С ШЕВИЦА ОТ СОФИЙСКО
ПРОДУКТ №: 11

Още една риза се появи в ателието на стил, която си тръгна красива, стилна и с българско настроение и дух  с модерен нюан с и с бродерия на българска шевица, позволяваща да  се носи за ежедневни и официални поводи. Народeн певец  ни се довери напълно за бродерията на ризата му, с която ще участа в конкурсната програма за авторска македонска песен на „Пирин  фолк 2018“.Той ни посети в ателието и ни предостави бяла ленена риза върху която пожела да бродираме българска шевица. Повода за тази риза е неговото участие във фестивала „Пирин Фолк 2018" в гр. Сандански, като дуетна половинка на певицата Бойка Дангова. Изключително земни и добри хора и двамата разговаряха с нас, довериха ни се, а ние обещахме ризата да бъде с бродирани осем шевици разположени по четири от всяка страна на копчетата. Признаваме си, имахме много напрежение и притеснение докато бродирахме ризата, но резултата е виден - Красота!

Желаем от сърце успех на на конкурса „Пирин Фолк 2018„ на народните певци.

Нашите бродерии могат да се носят в ежедневието,  да се носят с дънки, в елегантен или спортно елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 
СтилЪ - Традиция и стилЪ в шевици!

СтилЪ може да вдъхне нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ  – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.