СТИЛНА РОКЛЯ С ШЕВИЦА ОТ СОФИЙСКО
ПРОДУКТ №: 10

Увеличихме артикулите, коит оможем да предложим за машинна бродерия в  СтилЪ итя нараства неимоверно бързо с идеите за съвременни  дрехи в модерен нюанс с българска шевица, за ежедневни и официални поводи. Спезиално за тържество на Асарел Медет, Райка  Лещарова ни се довери в изработката на бродерия върху нейната бяла ленена рокла за тържеството. След получаване на роклята й предложихме да бродираме пазва с формата на четири цветя – елементи от софийска шевица и за красота единствено да добавим красиви пафти с червен ленен колан. Съвсем малко е достатъчно на една рокля  да я превърнем в нещо уникално с бродирането на шевица. Пожелаваме на Райка да си я носи със здраве, да радва хората около нея и да продължава да носи българското в душата си и да го подкепя и популяризира. Благодарим й, че ни се довери.

Нашите бродерии върху дрехи могат да се носят в ежедневието,  да се носят с дънки, в елегантен или спортно елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия СтилЪ се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ - Традиция и стилЪ в шевици!

СтилЪ  може да вдъхе нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, рокля, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

Свързани продукти

Към този продукт няма свързани продукти.